Køb af Sybian

Det er muligt for danskere at købe en Sybian maskine, men det kan ikke lade sig gøre i en almindelig sex shop i Danmark.

Maskinen skal købes i udlandet og da maskinen er amerikansk er det almindeligt at købe den i USA. Oftest er det nemmeste at bestille den over internettet og få den sendt til Danmark. Abco Research som har udviklet maskinen har en hjemmeside hvor man kan købe den. Her kan man også læse mere om maskinen og købe flere Vaginal gummistykker hvis man skal bruge flere. Der findes også andre sider på nettet der forhandler Sybian maskinerne, men vi anbefalder at købe direkte hos firmaet Abco Research, da man på den måde kan gå direkte til fabrikanten hvis man har problemer eller reklamationer. Har man købt maskinen hos en anden forhandler skal man gå gennem ham. Dette kan blive lidt besværligt, når maskinen skal sendes retur til forhandleren i stedet for fabrikanten.

VED KLIK PÅ BANNERET KOMMER MAN DIREKTE IND PÅ ABCO RESEARCH HJEMMESIDE OM SYBIAN MASKINERNE. HER KAN MASKINERNE BESTILLES. UDNYT DEN LAVE AMERIKANSKE DOLLAR OG BESTIL ALLEREDE I DAG TIL EN BILLIGERE PRIS.

En Sybian koster ca. 8000 danske kr. Det er mange penge for et stykke sexlegetøj, men maskinen holder mange år fremover og kan bruges igen og igen.

Man kan på siden vælge om man ønsker at bestille ekstra "vaginal gummistykker" til maskinen. Gør man dette bliver det lidt dyrere.

Når I bestiller maskinen er det MEGET VIGTIGT at I bestiller den til 240 volt og ikke 120 volt. I USA kører de på 120 volt, så hvis I modtager en maskine til 120 volt vil den ikke virke her i Danmark og Europa.

Ud over prisen som står på den amerikanske hjemmeside skal man betale ca. 2500 kr i told og afgifter til den danske statskasse. Dette beløb betales efter modtagelsen og afregnes ved en særskilt regning.

Sybian maskinen sendes til Danmark med UPS - United Postal Service. Da maskinen sendes med hurtig post tager det kun 3 - 4 dage at få den til Danmark.

Når I modtager maskinen vil I opdage at der mangler et powerkabel mellem maskinen og stikkontakten. Et sådan powerkabel kan købes i Fona eller hos en hver radio TV forhandler i Danmark. I skal her bede om et almindeligt power kabel til en computer. Et sådan kabel koster ca. 50 kr.

Når Sybian købes af Abco Research, yder de en 45-dages prøvetid, hvor kunderne kan få de fleste penge tilbage, hvis de ikke er tilfredse med købet.

Har I evt. spørgsmål til køb af en Sybian maskine kan vi evt. være behjælpelige.

Send os en mail og vi vil vende tilbage med et svar hurtigst muligt!

Jesper Christensen

Sybianguiden.dk